Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen en je vraag te stellen! Wij staan klaar om je te helpen.

Assortiment

Stuur ons gerust een bericht, dan kijken we wat we voor je kunnen doen.

Ja, in het bestelmenu kun je een cadeauverpakking toevoegen. Je bestelling wordt dan ingepakt, klaar om gegeven te worden.

Ja, alle cocktails hebben een houdbaarheidsdatum. Het verschilt per cocktail wat de houdbaarheid is. Bij elke cocktail staat de houdbaarheid vermeld.

Bestellen

Je kunt bij ons gewoon je bestelling plaatsen, ook al ben je jonger dan 18 jaar. Wij versturen namelijk geen alcohol, enkel de flesjes met de juiste ingrediënten. 

Neem dan contact met ons op om te kijken of de bestelling bij ons is aangekomen.

In de winkelmand zie je onder jouw geselecteerde producten een kopje staan met ”Kortingsbon/Couponcode”. Hierin kan je de cadeaukaart/kortingscode invullen.

Ja, de cadeaubon moet in 1 keer besteed worden.

Betalen

Je kunt je bestellingen betalen via Ideal, Paypal en Bankoverschrijving.

Verzending

Wij hebben op alle producten gratis verzending.

Nee, dit is momenteel niet mogelijk.

Zodra de bestelling bij ons binnen is, proberen wij de bestelling binnen 24 uur te verzenden. Zodra het pakketje is weggebracht duurt het ca. 1 werkdag tot het pakketje bij jou is aangekomen.

Retourneren

Je hebt 14 dagen om kenbaar te maken dat je het product wilt retourneren en terug te sturen. Sommigen producten zijn uitgesloten van het retourrecht, zoals cocktails.

Je kunt alle accessoires en cocktailglazen binnen 14 dagen retourneren. Cocktails, zowel met als zonder alcohol, mogen niet geretourneerd worden.

Vanaf het moment dat het geretourneerde product bij ons is aangekomen duurt het maximaal 14 dagen totdat wij de retour in behandeling nemen.

Ja, de kosten voor het terugzenden van een product en het risico tijdens het transsport zijn voor kosten van de koper.

De keus voor transporteur van de retourzending is aan de koper. Wij verzenden pakketten over het algemeen met DPD.

Nee, het is niet mogelijk om producten om te ruilen. Je dient eerst het product terug te sturen en vervolgens het product opnieuw bestellen.